Espoo Unitedin seuraava haaste on edessä keskiviikkona, kun joukkue matkaa Tampereelle Pyrinnön vieraaksi.

Isännillä on alla varsin vakuuttava kolmen ottelun voittoputki, kun taas Unitedilla on ollut aaltoilua omassa pelissä. Niukkoja tappiota, reilu voitto Korihaista ja ilkeä häviö BC Nokialle.

– Pyrintö on kookas ja taitava joukkue, ei vähinten Gilesin ja Asburyn takia. Siihen kun lisätään liuta heittäjiä, saadaan joukkue, joka on pelannut nousujohteista koripalloa, Unitedin päävalmentaja Ville Neva kuvailee espoolaisten sivuilla.

– Se nousukiito on tarkoitus katkaista tänään. Tämä vaatii yhdessä otettuja stoppeja, jotka syntyvät kommunikaatiosta ja korkeista puolustuksen laatutekijöistä. Kun tämä tapahtuu, kenttä on auki meidän vauhdikkaalle pelaamiselle.

Unitedin pelaajiston roolituksiin tuli muutoksia, kun Samuel Haanpään odotettu paluu kokoonpanoon tapahtui. Kahden viime ottelun verran on tehty työtä muutosten kanssa ja alle on saatu myös laadukasta treeniä.