Saako LeBron James apuvoimia vai pitääkö Indiana etulyöntiasemansa?

© Kuva: Getty Images

Ruudun ensi yön TV-ottelussa nähdään Indiana Pacersin ja Cleveland Cavaliersin välinen ottelu. Lähtökohdat otteluun ovat jännittävät, sillä ottelupari on tilanteessa 1-1 kahden Clevelandissa pelatun ottelun jälkeen.

Indiana ryöväsi kotiedun itselleen ensimmäisessä ottelussa ja oli lähellä yllätystä myös toisessa, mutta LeBron James oli toista mieltä. James puski 46 pisteellään Clevelandin väkisin voittoon tasoittaen ottelusarjan. Jamesin tiedetään äityvän parhaimpaan iskuunsa aina pudotuspeleissä, mutta hän on kantanut joukkuetta lähes yksinään. Siitä hyvänä osoituksena se, että ainoastaan Kevin Love (15) ja Kyle Korver (12) heittivät enemmän kuin kuusi pistettä toisessa ottelussa. Jamesin on saatava parempaa tukea, mikäli Cleveland haluaa edetä otteluparista jatkoon. Joukkueen tilanteeseen ei tuo helpotusta se, että Love väänsi peukalonsa toisessa pelissä. Hän on kuitenkin pelikunnossa ensi yönä, mutta se vamma saattaa kuitenkin vaikuttaa Loven heittoon, jonka sihti on ollut jo muutenkin kateissa pudotuspeleissä.

Indiana on sen sijaan pelannut ennakkoluulottomasti ja ensimmäisen pelin voitto karisti varmasti vanhoja haamuja sivuun joukkueiden edellisistä pudotuspelikohtaamisista. Victor Oladipo on ollut lähes mahdoton pideltävä Clevelandilla eikä joukkue ole löytänyt lääkkeitä hänen pysäyttämiseksi. Cavaliersin onneksi Oladipo joutui virhevaikeuksiin toisessa pelissä, tai muussa tapauksessa tilanne saattaisi olla 2-0 Indianalle. Toisessa ottelussa Oladipo nakutti 22 pistettä 28 minuutissa. Ensimmäisessä Oladipo pyöritteli Clevelandia 32 pisteen edestä. Oladipo on saanut tulitukea Myles Turnerilta sekä Darren Collisonilta ja Lance Stephenson yrittää hämmentää parhaansa mukaan. Thaddeus Young ja Bojan Bogdanovicin pitää kuitenkin vielä nostaa tasoaan ja vastaamaan Clevelandin haasteeseen.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 2.00.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta