NBA:n Hall of Fame -pelaaja Shaquille O’Neal vietti muutaman vuoden peliurastaan jahtaamalla pakonomaisesti mestaruuksia. Hänen mielestään nykykoripallon supertähti LeBron Jamesin ei kannata uhrata voimavarojaan samaan pakkomielteeseen.

– Minun ongelmani oli se, että yritin mestaruuksilla saada kaikkien huutelijoiden suut suppuun. Kun olin voittanut kolme mestaruutta, kaikki sanoivat etten voi voittaa neljättä. Kun olin voittanut neljä, kaikki sanoivat etten voi voittaa viidettä. Yritin saada ne puheet loppumaan aina nopeasti, O’Neal sanoo ESPN:lle.

– LeBronilla on jo kolme mestaruussormusta ja hän on jättänyt jälkensä. Hän kuuluu jo legendojen joukkoon. Uskon, että hänen päässään liikkuu nyt ajatus siitä, että hänen täytyy voittaa neljäs mestaruus ennen Golden State Warriorsin Stephen Currya. Jos minä olisin hän, en yrittäisi saada neljättä, viidettä tai kuudetta mestaruutta toisten puheiden takia. Hän on sen tason legenda, jota kuuluu verrata yksinään Michael Jordaniin.