Ensi kaudella Korisliigan KTP-Basketissa pelaa veljeskolmikko Lehtorannat. Tuoreimpina niminä kotkalaisseuraan palaavat 29-vuotias Juho ja 24-vuotias Joonas Lehtoranta, jotka juhlivat keväällä Suomen mestaruutta Kauhajoen Karhun paidassa. Molempien sopimus on 1+1-vuotinen.

Sen lisäksi KTP:ssä pelaa heidän pikkuveljensä Janne Lehtoranta, 17.

KTP:n päävalmentaja Tomi Kaminen on innoissaan kolmannenkin Lehtorannan, Joonaksen, liittymisestä joukkueeseen. Ihmetekoja Kaminen ei kuitenkaan pelaajan kohdalla luvannut.

— Moni valmentaja on sanonut tekevänsä Joonaksesta pelaajan, mutta minä en sitä lähde rummuttamaan. Tiedän, että hänellä on kova potentiaali, mutta se on lopulta pelaajasta itsestään kiinni. Minä voin olla siinä avuksi, Kaminen sanoi Kymen Sanomien haastattelussa.

KTP:lla on nyt sopimukset Lehtorantojen lisäksi Michael Poundsin ja Antto Nikkarisen kanssa.

— Juho ja Homppa (Pounds) ovat kasvaneet hiekkalaatikolta asti yhdessä ja muutenkin kaikki tuntevat toisensa. Siinä on vahvoja siteitä ja välittämistä, sellaista ”kaveria ei jätetä” –henkeä. Se voi kääntää pelejä.