BC Nokian omat kasvatit Waltteri Mäkelä ja Antti Ahonen jatkavat Näädissä myös tulevalla Korisliiga-kaudella. Mäkelän ja Ahosen lisäksi Hugo Boman ja Olli Savolainen viimeistelevät Näätien ensi kauden kotimaisen kokoonpanon.

Mäkelä on nokialaiselle koripalloyleisölle tuttu Korisliiga-parketeilta jo edelliseltä kahdelta kaudelta, joiden aikana 20-vuotias Mäkelä on pelannut yhteensä 23 ottelua kasvattajaseuransa edustusjoukkueessa. Suomen nuorisomaajoukkuepaidan 185-senttinen takamies on pukenut ylleen kuudesti.

Ahonen (’01) pelasi ensimmäiset Korisliiga-minuuttinsa kaudella 2016/17 ja avasi Korisliigassa pistetilinsä viime kauden aikana. A-poikaikäinen 195-senttinen kolmospaikan pelaaja kutsuttiin keväällä vuotta nuorempana Suomen 18-vuotiaiden poikien maajoukkueleirille.

Boman (’02) siirtyi kasvattajaseurastaan Raholan Pyrkivästä BC Nokian B-poikajoukkueeseen, jossa hän teki viime kaudella valtakunnallisessa ykkösdivarissa keskimäärin 9,1 pistettä ja 2,6 levypalloa ottelua kohden. 188-senttinen ja 202 cm sylivälillä varustettu Boman ansaitsi otteillaan kutsun Näätien harjoitusrinkiin.

Savolainen (’00) siirtyy Nokialle Järvenpään Koripalloseurasta, jossa hän pelasi viime kaudella Divari A:ta seitsemän ottelun verran 0,3 pisteen ja 1,1 levypallon keskiarvoilla. 203-senttinen Savolainen on pelannut myös kolme ottelua Suomen 16-vuotiaiden poikien maajoukkueessa.

– He ovat kaikki lahjakkaita, hyviä harjoittelemaan ja motivoituneita kehittymään, joten heidän kanssaan on kiva tehdä töitä. Raholan Pyrkivän kanssa tehtävä yhteistyö sekä BC Nokian A-pojat ja miesten kakkosjoukkue mahdollistavat sen, että heille jokaiselle löytyy itselleen sopivalta sarjatasolta peliaikaa ja vastuuta, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kertoo seuran sivuilla.

Mäkelän, Ahosen, Bomanin ja Savolaisen lisäksi Näädillä on pelaajasopimukset ensi kaudesta Teemu Sulosen, Aleksi Kantosen, Niko Mattilan, Daniel Dolencin, Aapeli Alasen ja Sean O’Maran kanssa.