Suomen MM-karsintavastus vaihtoi valmentajaa – pesti kesti vain kaksi peliä

© Kuva: fiba.com

Susijengiä 3.12. isännöivä Bosnia-Hertsegovina on vaihtanut valmentajaa.

Jasmin Repesa jättää paikkansa joukkueen päävalmentajana ja hänen seuraajakseen on valittu Denis Bajramovic. Repesa ehti valmentajaa Bosniaa ainoastaan edellisen karsintaikkunan ajan, jossa se hävisi molemmat ottelunsa. Hän korvasi päävalmentajan paikalla Dusko Vujosevicin, joka joutui jättämään tehtävät terveyssyiden takia. Bosnia aloitti MM-jatkokarsinnat kahdella tappiolla ja samalla sen mahdollisuudet MM-kisoihin menivät.

Bajramovic on tuttu mies Bosnian maajoukkueelle, sillä hän toimi joukkueen apuvalmentajana vuoden 2013 EM-kilpailuissa. Hän on lisäksi valmentanut kotimaassaan Kroatiassa Sibenikiä, Zagrebia, Kosovossa Yiliä sekä viimeksi bosnialaisseura Bosna Royalia.