Venäjä aloitti valmistautumisen Susijengiä vastaan – Euroliiga-tähtiä mukana

© Kuva: fiba.com

Susijengin perjantaina elintärkeässä MM-karsintaottelussa kohtaava Venäjä on aloittanut oman valmistautumisensa kohti tulevaa karsintaikkuna. Joukkue harjoittelee parhaillaan 13 pelaajan voimin.

Susijengi ei saa perjantaiseen otteluun mukaan Euroliiga-pelaajaansa Petteri Koposta, mutta Venäjän joukkueesta Euroliiga-pelaajia löytyy. Moskovan TsSKA ja Himki ovat päästäneet aiemminkin pelaajiaan maajoukkueen käyttöön ja tällä kertaa Venäjä saa suurimpia tähtiä mukaan.

TsSKA:sta mukana ovat Ivan Uhov sekä Andrei Vorontsevitsh ja Himkistä Petr Gubanov. Joukkueen suurin tähti Himkin Aleksei Shved puuttuu loukkaantumisen takia.

Venäjän leiriryhmässä ovat lisäksi Dmitrii Kulagin (Lokomovit Kuban), Vitali Fridzon (Lokomovit Kuban), Dmitri Khovostov (Lokomovit Kuban), Jevgeni Baburin (Lokomotiv Kuban), Stanislav Ilnitskij (Lokomomtiv Kuban), Vladimir Ivlev (Lokomotiv Kuban), Jevgeni Valijev (Pietarin Zenit), Sergei Karasev (Pietarin Zenit), Nikita Balashov (Nevezis) sekä Artem Klimenko (UNICS Kazan).