Sara Rokkasen tähdittämä yliopistojoukkue Toledo hävisi Northeasternille kutsuturnauksen toisen kierroksen ottelussa luvuin 54-47 (20-29).

Suomalaisnaisten yliopistokoripallokaudet tulivat tältä keväältä päätökseen, kun Sara Rokkasen Toledo putosi jatkosta WNIT-turnauksen toisella kierroksella.

Toledon vahva alku ei kantanut voittoon, kun Northeastern tuli rinnalle ja ohi pitäen kotijoukkueen toisella puoliajalla lähes 15 minuuttia ilman pelitilannepisteitä. Northeastern nappasi voiton lukemin 54-47 (20-29).

Rokkanen tilastoi päätösottelun 16 peliminuutissaan kuusi pistettä ja kaksi levypalloa.

Toledon kausi päättyi 21 voittoon ja 12 tappioon. Rokkanen pelasi kolmannella NCAA-kaudellaan 6,5 pisteen ja 2,8 levypallon keskiarvoilla viihtyen kentällä keskimäärin 24 minuuttia ottelua kohden.