Susijengin ja Korisliigan ikoni jatkaa uraansa – ”Intoa ja energiaa riittää edelleen”

Helsinki Seagulls ja Tuukka Kotti ovat solmineet jatkosopimuksen Korisliiga-kaudelle 2019-2020.

Joukkueen kulmakiviin kuuluva 38-vuotias sentteri on edustanut Seagullsia jo yhteensä 82 ottelussa, sekä Suomen maajoukkuetta 234 ottelussa. Kotti palkittiin Seagullsin seurahistorian toiseen perättäiseen pronssimitaliin päättyneellä ensimmäisellä sopimuskaudellaan Korisliigan parhaana kotimaisena pelaajana.

– On ollut hienoa olla osa Seagulls-perhettä viimeiset kaksi kautta ja olen erittäin kiitollinen että saan jatkaa taistelua lokkipaidassa myös ensi kaudella. Intoa ja energiaa riittää edelleen yllin kyllin niin kentälle kuin taustoille. Tämän sopparin myötä on nyt kiva siirtää keskittyminen kauden tärkeimpiin peleihin, Kotti toteaa Seagullsin tiedotteessa.

Helsinki Seagullsin toimitusjohtaja Aku Perho on iloinen jatkosopimuksesta.

– Tuukan CV hakee Suomessa vertaistaan ja on mahtavaa saada pitää hänet Seagullsissa. Meidän yhteinen Pantteri-jahtimme alkoi jo vuosia sitten Loimaalla. Tuukka on pelaajana pyyteetön puurtaja, joka omalla esimerkillään motivoi jokaista tekemään työnsä hyvin. Hienoa, että hän on meidän jengissä.

Helsinki Seagulls kohtaa seuraavassa ottelussaan Korisliigan puolivälierissä viime kauden mestarijoukkueen Kauhajoen Karhu Basketin. Ottelusarja alkaa perjantaina Kauhajoella ja 2.puolivälieräottelu pelataan maanantaina 22.4. Töölön Kisahallissa klo 17:00.

Lähde: Koripalloliiton tiedote