Lakersin valmentajahaussa yllätyskäänne

Los Angeles Lakersin uuden päävalmentajan valinta sai hieman mutkia matkaan, kun jo lähes selvänä pidetty sopimus Tyronn Luen kanssa karahti kiville.

Lue oli käynyt Lakersin haastatteluissa pariin otteeseen ja lopulta osapuolet istuivat pöydän ääreen neuvottelemaan sopimuksen ehdoista.

ESPN:n mukaan Lakers tarjosi Luelle kolmen vuoden ja noin 18 miljoonan dollarin arvoista sopimusta, mutta Lue kieltäytyi tarjouksesta. Clevelandin vuonna 2016 mestaruuteen valmentanut Lue havitteli tiettävästi viiden vuoden sopimusta isommalla palkalla.

Nyt Lakers aikoo haastatella tehtävään Frank Vogelia, jota pedattiin alun perin Luen pääapuvalmentajaksi. Vogel on aiemmin toiminut päävalmentajana Orlandossa ja Indianassa. Hän on viides valmentaja jota Lakers haastattelee päävalmentajan pestiin, sillä aiemmin tentattavana ovat Luen lisäksi käyneet Monty Williams, Juwan Howard ja Jason Kidd. Williams otti Phoenix Sunsin päävalmentajapaikan jo aiemmin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.