Vilpas kiinnitti toisen ulkomaalaisvahvistuksensa – ”Monipuolinen ja atleettinen pelimies”

© Kuva: Getty Images

Korisliigan Salon Vilpas on tehnyt toisen liikkeensä ensi kauden ulkomaalaisosastolla. Seura solmi vuoden mittaisen sopimuksen 196-senttisen laitahyökkääjä Tim Colemanin kanssa.

24-vuotias Coleman pelasi täydet neljä vuotta NJIT-yliopistossa NCAA:n ykköstasolla ja voitti viime kaudella tuplamestaruuden Luxemburgissa BBC Etzellan riveissä. Vilppaan ensimmäinen jenkkikiinnitys oli laituri Reggie Dillardin paluu joukkueeseen.

Colemanilla on takanaan hyvä ura New Jersey Institute of Technologyssä ja laiturin monipuolisuudesta kertovat tilastot neljältä NJIT kaudelta: 1439 pistettä, 762 levypalloa, 244 syöttöä, 154 riistoa sekä 135 heiton torjuntaa. Seniorikaudellaan Coleman iski tauluun tehot 12.5 pistettä, 6.9 levypalloa ja 2.4 syöttöä reilussa 29 minuutissa.

Viime kausi Luxemburgin pääsarjassa oli New Jerseyn miehelle menestys, sillä hän voitti BBC Etzella Ettelbruckin paidassa maan tuplamestaruuden. Cup-voiton lisäksi Etzella kaatoi finaaleissa T71 Dudelangen 3-1 ja Coleman valittiin kauden päätteeksi finaalisarjan MVP:ksi, vuoden laituriksi ja vuoden pelaajaksi Total Leaguessa. Hän teki 31 ottelussa tehot 28.3 pistettä, 10.8 levypalloa, 2.8 syöttöä, 2.4 riistoa.

– Tim on monipuolinen ja atleettinen pelimies, josta saimme erittäin hyvät referenssit. Hän on kova tekemään töitä ja on erittäin motivoitunut ottamaan seuraavan askeleen urallaan. Coleman vaikuttaa kaikin puolin erittäin sopivalta palalta ensi kauden konseptiimme, toteaa uusi päävalmentaja Ville Tuominen Vilppaan tiedotteessa.

Vilppaalla on pelaajasopimukset ensi kaudelle Tim Colemanin lisäksi Teemu Rannikon, Mikko Koiviston, Juho Nenosen, Henri Kantosen, Aatu Kivimäen, Riku Laineen, Leevi-Matias Taimelan ja Reggie Dillardin kanssa. Haussa on vielä kaksi ulkomaalaisvahvistusta isoon päähän.

Lähde: Vilppaan tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.