Pyrintö hankki kokeneen suomalaispelaajan – ”Erittäin mieluinen pelaaja isoon päähän”

Tampereen Pyrintö on solminut sopimuksen kaudesta 2019-2020 sentteri Panu Peltokankaan, 26, kanssa. Peltokangas pelasi viime kauden kasvattajaseurassaan Kobrissa.

201-senttinen vahvistus on Pyrinnölle aivan uusi tuttavuus, sillä Peltokangas on pelannut suurimman osan urastaan Lapualla. Kaudella 2016-2017 mies nähtiin Korihaiden pelipaidassa.

Peltokangas pelasi viime kauden 20 minuutin keskiarvolla ja upotti kahden pisteen heitot 46.8% tarkkuudella. Levypalloja sentteri nappasi 4.1 ottelua kohden pistekeskiarvon ollessa 5.0. Peltokankaan tehokkuus vapaaheitoissa oli 82%.

– Panu on meille erittäin mieluinen pelaaja isoon päähän. Hän on kokenut ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy auttamaan meitä molemmissa päissä kenttää. Panu on riittävän vahva puolustamaan vastustajan isoja sekä kuitenkin riittävän urheilullinen, jotta hän pärjää myös kaarella.

Hyökkäyksessä hän tulee avaamaan kenttää hyvän heittonsa ansiosta, joten senkin puolesta meillä on useita lisävaihtoehtoja hyökkäyspelin suhteen, kertoi Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen uudesta sentteristä seuran sivuilla.

Peltokankaan sopimus on muotoa 1+2 sisältäen option kausista 2020-2022.

Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset ensi kaudelle Benjamin Raymondin, Antero Lehdon, Justus Kilpisen, Lassi Kilpisen, Ville Haapojan ja Osku Heinosen kanssa. Pyrintö julkaisee lisää sopimuksia lähiaikoina.

Lähde: Pyrinnön kotisivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.