20-vuotiaille miehille komea voitto – ”Riistot saimme tällä kertaa käännettyä koreiksi”

20-vuotiaiden miesten B-divisioonan EM-kisoissa Portugalissa Sudenpennut sai käännettyä hyviä puolustuksia nopeiksi toisella puoliajalla ja tassutteli 63-52 (31-30) -voittoon Unkarista.

20-vuotiaiden miesten ottelu oli tasainen puoliaikaan asti, mutta hiljalleen Sudenpennut sai revittyä eroa Unkariin. Päätösneljänneksen alussa Suomi sai vedettyä eron yli kymmeneen, mutta Unkari pysyi voittokamppailussa kiinni miltei viimeiselle minuutille saakka.

– Vastassa oli joukkue, joka juoksi paljon erilaisia set-hyökkäyksiä. Ne, jotka aamulla valittiin, että otetaan heiltä pois, myös saatiin. Ensimmäisellä puoliajalla meillä oli vaikeuksia heidän kori kori -linjan palloskriinien puolustamisessa, mutta puoliajalla sitä painotettiin ja saimme sen korjattua, Suomen päävalmentaja Jyri Lehtonen aloitti Koripalloliiton tiedotteessa.

– Meidän takamiehet teki hienoa työtä rikkoen skriinejä. Riistot saimme tällä kertaa käännettyä koreiksi. Jos olisimme osuneet paremmin kolmosissa, niin suoritus olisi ollut ehkä erinomainen.

Suomen onnistujat olivat tuttu nelikko Jesper Granlund (12/4), Ricky Waxlax (8/3/3 torjuntaa), Niilo Kärkkäinen (13/2/4 syöttöä/4 riistoa) ja Aleksi Liukko (10/10). Unkarin pisteistä vastasivat Bence Oroszi (15/1) ja Balazs Ratvay (10/4).

Suomi pelaa nyt sijoista 9-12 lauantaina.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.