Kobrat vahvisti suomalaisosastoaan, kun 543 korisliigaottelun kokemuksen omaava Juho Lehtoranta siirtyy Lapualle ensi kauden kattavalla sopimuksella.

195-senttinen KTP:n kasvatti on 30-vuotias ja viihtyy mieluiten laiturin paikalla. Lehtoranta voitti viime kaudella KTP:n paidassa SM-pronssia. Edellisellä kaudella Kauhajoen Karhu-Basketin riveissä Juho juhli suomenmestaruutta. Lisäksi palkintokaapissa on toinenkin pronssi Kotkan paidassa sekä hopea- ja pronssimitalit Joensuun Katajan paidassa. Lehtoranta on myös pelannut 55 nuorten maaottelua sekä 10 maaottelua miesten haastajamaajoukkueessa.

– Juhon mukana saadaan rutkasti kokemusta europelejä myöden. Juho tuo meille paljon heittovoimaa ja mikä parasta, hän pystyy pelaamaan useita eri pelipaikkoja. Loukkaantuminen pilasi viime kauden ja uskon, että Juholla on vielä parhaat vuodet pelaajana edessäpäin, valmentaja Ville Turja kertoo Kobrien sivuilla.

Kobrilla on aiemmat sopimukset: Jussi Turjan, Lauri Toivosen, Antto Nikkarisen, Julien Lewisin ja Jordan Cappsin kanssa.