MM-puolivälierissä nähtiin jättiyllätys – yksi mestarisuosikki laulukuoroon

© Kuva: Getty Images

Koripallon MM-kilpailujen puolivälierät alkoivat heti kovalla pommilla, kun yksi suurimmista mestarisuosikeista Serbia putosi jatkosta.

Argentiina näytti kyntensä kaatamalla Serbian 97-87. Argentiina oli ottelussa lähes koko ajan kuskin paikalla parin minuutin pätkää lukuun ottamatta. 39-vuotias Luis Scola (20) oli jälleen vahvalla pelipäällä ja hän sai oivaa tulitukea Facundo Campazzolta (13/6/12) sekä Patricio Garinolta (15). Serbian tähtikaksikko Bogdan Bogdanovic (21) – Nikola Jokic (16/10) kannatteli omaa joukkuettaan, mutta se ei lopulta riittänyt.

Toisessa välierässä Espanja jätti Puolan vaille mahdollisuuksia ja marssi välieriin 90-78-voitolla. Espanja onnistui laajalla rintamalla, kun Ricky Rubio (19/5/9), Willy Hernangomez (18) ja Rudy Fernandez (16) kantoivat Espanjan soihtua. Puolan ykkösnimi oli AJ Slaughter (19).

Puolivälierät jatkuvat keskiviikkona.

Tiistain tulokset:
Argentiina-Serbia 97-87
Espanja-Puola 90-78