USA:lle toinen tappio putkeen

© Kuva: Getty Images

Keskiviikkona puolivälierissä hävinnyt USA sai uuden tahran kilpeensä, kun se hävisi sijoitusottelussa Serbialle.

Etukäteen turnauksen kaksi suurinta ennakkosuosikkia kohtasivatkin finaalin sijasta sijoitusottelussa, kun molemmat joukkueet putosivat yllättäen jo puolivälierävaiheessa. Serbia aloitti ottelun vahvasti viemällä avausneljänneksen peräti 32-7, mutta toisella jaksolla USA heräsi taistelemaan ja nousi peliin mukaan. Tiukkojen loppuvaiheiden jälkeen Serbia selviytyi ottelusta lopulta voittajana 94-89-numeroin. Serbian ykkönen oli jälleen Bogdan Bogdanovic (28) ja USA:lta suurimmat tehot tauluun iski Harrison Barnes (22).

Toisessa ottelussa Tshekki kampesi Puolasta 94-84-voiton. Tshekin voimakolmikkona hääri Vojtech Hruban (24/12)-Tomas Satoransky (22/4/12)-Jaromir Bohacik (21). Puolan paras oli Adam Waczynski (22).

Serbia ja Tshekki ratkaisevat keskenään sijat 5-6 ja USA sekä Puola pelaavat sijoista 7-8.

Torstain tulokset:
Serbia-USA 94-89
Puola-Tshekki 84-94