NBA:ssa Lauri Markkanen ja Chicago Bulls hävisivät kotikentällään United Centerissä Brooklyn Netsille 117-111. Markkanen keräsi ottelussa tupla-tuplan 16 pisteellä ja 10 levypallolla.

Bulls joutui päätösneljänneksellä takaa-ajoasemaan, mutta pääsi Markkasen kovalla kolmosella vielä viimeisellä minuutilla hetkeksi kahden pisteen taakse. Nets kuitenkin upotti vapaaheittonsa sillä tarkkuudella, että kotijoukkue ei enää päässyt heittämään tasoituksesta.

Bulls vei toisen neljänneksen peräti 20-37 ja piti johtoasemaa pitkään, mutta viimeisellä neljänneksellä Spencer Dinwiddien (24/1) ja Joe Harrisin (22/4/7 syöttöä) johdattama Brooklyn vetäisi ohitse.

Markkanen pelasi vajaat 36 minuuttia, jonka aikana 16 pisteen ja 10 levypallon mukaan tarttui yksi syöttö, riisto ja torjunta. Pelitilanneheittonsa hän heitti 4/10, kolmosensa 2/6 ja vapaaheittonsa puhtaasti 6/6.

Bullsin pisteykkönen oli Zach LaVine, joka heitti 36 pistettä. Markkasen ja LaVinen lisäksi kaksinumeroisille pistelukemille pääsivät Wendell Carter Jr. (18/14) sekä Chandler Hutchison (11/4).

Bullsin kokonaissaldo tältä kaudelta on neljä voittoa kolmestatoista ottelusta.

Muissa illan otteluissa James Harden (49) oli jälleen huimassa iskussa Houstonin voittaessa Minnesotan. Paul Georgen vahva paluu pelikentille sai jatkoa, kun hän takoi peräti 37 pistettä vain 20 minuuttiin Clippersin murskatessa Atlantan. Clippers teki ottelussa uskomattomat 150 pistettä. CJ McCollum (32) johdatti Portlandin voittoon San Antoniosta.

Milwaukee kaatoi Indianan vieraissa ja Charlotte kukisti New Yorkin. Miami piti New Orleansin kurissa ja Dallas kaatoi hallitsevan mestarin.

NBA:n viime yön tulokset:
Chicago-Brooklyn 111-117
Indiana-Milwaukee 83-102
New York-Charlotte 102-103
Miami-New Orleans 109-94
Minnesota-Houston 105-125
Dallas-Toronto 110-102
San Antonio-Portland 116-121