Bullsin surkea hyökkäyspeli huolenaiheena – ”En voi pelata heidän puolestaan”

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin kausi ei ole alkanut odotetulla tavalla. Joukkueella on vain neljä voittoa kauden ensimmäisestä 13 pelistä ja odotukset olivat paljon korkeammalla.

Bulls vahvistui kesän aikana ja sen odotettiin taistelevan paikasta pudotuspeleihin, mutta alkukausi on osoittanut joukkueen ongelmat. Hyökkäyspelaaminen on ollut tahmeaa ja toisessa päässä vastustajat ovat päässeet mellastamaan. Bulls oli ennen sunnuntai-illan pelejä NBA:n 27. tehokkain joukkue hyökkäyspäässä.

Joukkueen paras pistemies Zach LaVinen (21,6) mukaan hyökkäyspelistä puuttuu liikettä.

– Olemme siellä paikoillamme. Vedämme yhden kuvion läpi jonka jälkeen kaikki katsovat sitä kellä on pallo. Meidän on oltava liikkuvampia. Tuntuu, etteivät kaikki ole rytmissä. Kun se tapahtuu, luonnollisesti kaikki alkavat yrittää yksinään.

– Se on rankkaa. Syytän itseäni. Yritän tehdä sitä myös. Olen salilla myöhään. Heitän heittoja. Varmistan, että olen valmistautunut, jotta voin tehdä kaikkeni auttaakseni. Meidän on tehtävä parempaa työtä joukkueena, LaVine kommentoi chicagolaisen Sun-Timesin sivuilla.

Päävalmentaja Jim Boylen ei aio kuitenkaan lähteä muuttamaan joukkueen hyökkäyspelaamista vielä.

– Luulen, että pysymme kurssilla. En voi pelata heidän puolestaan. Heidän on mentävä kentälle ja tehdä se, Boylen sysäsi vastuun pelaajille.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.