Chicago Bullsin hyökkäys ryöpytti vierailevaa Atlanta Hawksia United Centerissä, kun Bulls ylsi ylivoimaiseen 136-102-voittoon. Lauri Markkanen jatkoi mainioita otteitaan säkittäen 22 pistettä.

Bulls vei jokaisen neljänneksen nimiinsä, mutta lopullisen irtioton alkutahdit lyötiin ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Bulls päätti neljänneksen 10-0-juoksuun. Kolmannella neljänneksellä ero kasvoi jo hetkeksi yli 20 pisteen, kunnes päätösneljännes meni kotijoukkueelle 15-30.

Bullsin pistekuningas oli Zach LaVine, joka heitti 35 pistettä, vaikka istui penkillä koko viimeisen neljänneksen. Hyväksi kakkoseksi nousi Markkanen, jonka saldo oli 22 pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja yksi torjunta runsaassa 23 minuutissa.

Markkanen heitti erinomaisesti: pelitilanneheitot 8/9, kolmoset 2/3 ja vapaaheitot 4/5.

Kaksinumeroisille pistelukemille pääsivät myös Coby White (19/2), Thaddeus Young (15/9/6 syöttöä), Wendell Carter Jr. (11/10) ja Denzel Valentine (10/3/5 syöttöä).

Hawksilta korkeimmat pistemäärät heittivät Trae Young (15/2/13 syöttöä), Cam Reddish (16/6) ja Alex Len (17/5).

Bulls pelaa seuraavan kerran perjantain ja lauantain välisenä yönä, kun United Centeriin saapuu Charlotte Hornets.

Muissa otteluissa James Harden oli jälleen pitelemätön heittäessään 55 pistettä Houstonin voittaessa Clevelandin. Harden säkitti ottelussa peräti 10 kolmen pisteen heittoa pussiin. Kemba Walkerin 44 pistettä eivät riittäneet johdattamaan Bostonia voittoon Indianasta. LeBron Jamesin tripla-tupla (25/11/10) oli liikaa Orlandolle.

NBA:n jumbofinaalissa New York otti Marcus Morrisin (36) johdolla voiton Golden Statesta. D’Angelo Russell heitti GSW:lle (32) pistettä. Devonte Graham nakutti 40 pistettä Charlotten upottaessa Brooklynin. Kawhi Leonard palasi Torontoon ja sai mestaruussormuksensa ja lähti kotimatkalle voitto taskussa. Donovan Mitchell (30) oli Utahin ykköstykki eikä Jeff Teaguen (32) vahva iltapuhde riittänyt Minnesotalle. Milwaukeen voittoputki jatkui New Orleansin kustannuksella.

NBA:n viime yön tulokset:
Cleveland-Houston 110-116
Indiana-Boston 122-117
Orlando-Lakers 87-96
Toronto-Clippers 92-112
Brooklyn-Charlotte 108-113
Chicago-Atlanta 136-102
Minnesota-Utah 116-127