Ura Basket eGameStars on solminut loppukauden kestävän sopimuksen 25-vuotiaan Tre’Shaun Fletcherin kanssa.

Kesällä NBA:n kesäliigassa pelannut Fletcher tuo Ura Basketin hyökkäyspeliin uuden elementin pallollisilla kyvyillään. Lisäksi kohentuneeseen puolustuspäähän Fletcher tuo vielä lisävoimaa 201-senttisellä vartalollaan.

Kaudella 2017-18 Fletcher pelasi Toledon yliopistossa loistavilla tehoilla, 18 pistettä, 8 levypalloa ja 4 syöttöä ottelua kohden. Loistava yliopistokausi toi miehelle myös Mid-American Conference Men’s Basketball Player of the Year -tittelin. Fletcher on kärsinyt urallaan parista polviloukkaantumisesta ja ilman niitä mies pelaisi luultavasti aina NBA:ssa asti.

Viime kesänä Fletcher pelasi Utah Jazzin riveissä kesäliigaa kolmen ottelun verran tehden 4 pistettä ja napaten 2 levypalloa 12 minuutin peliajalla.

Päävalmentaja Kristian Palotie on todella innoissaan uudesta vahvistuksestaan.

– Saimme tästä miehestä todella paljon luotettavaa infoa ja kaikella todennäköisyydellä olemme saaneet aikamoisen pelimiehen ja ennen kaikkea ihmisen. College -valmentajien mukaan mies pelaisi tällä hetkellä 3&D -roolia NBA:ssa, ellei olisi kärsinyt kaksi vuotta sitten polviloukkaantumista ja NBA-kesäliigassa nivusvammaa. Uskomme vahvasti, että Tre’Shaun auttaa meitä välittömästi 3-paikalla ja hänestä kehittyy vielä nopeasti Korisliigan parhaimpia pelaajia, Palotie toteaa Uran sivuilla.