Miesten Korisliigan helmikuun pelaajaksi on valittu Vilppaan monipuolinen laituri Tim Coleman.

Salon Vilppaan Tim Coleman pokkaa jo toisen kuukauden pelaajan palkintonsa tällä kaudella miesten Korisliigassa. Helmikuun pelaajaksi valittu laituri otti tittelin vastaan viimeksi marraskuussa.

Colemanin helmikuun keskiarvot kolmessa päätilastokategoriassa ovat 25,2 pistettä, 8,0 levypalloa ja 3,0 koriin johtavaa syöttöä. Vastaavat tilastot koko kuluvalta kaudelta hänellä ovat 19,1, 6,7 ja 1,7.

Vilpas on pelannut huomiota herättävän kuukauden, ja helmikuun kruunuksi joukkue sai karkauspäivän ottelussa kammettua itsensä pitkän taistelun jälkeen Korisliigan runkosarjan kärkeen. Ottelussa kaatui siihen asti ykköspaikkaa dominoinut Helsinki Seagulls. Vilppaan viiden ottelun helmikuu oli kokonaan tappioton.

Yhdysvaltalainen Coleman pelasi neljä vuotta NJIT-yliopistossa NCAA:n ykköstasolla. Viime kaudella hän oli voittamassa tuplamestaruutta Luxemburgissa BBC Etzellan riveissä.

Tällä kaudella Korisliigassa kuukauden pelaajiksi on valittu Colemanin lisäksi Cameron Jones (tammikuu), Elijah Stewart (joulukuu) ja Duke Shelton (lokakuu).