Lauri Markkanen odottaa työskentelyä uuden seurajohdon kanssa – ”Heillä on kovat meriitit”

© Kuva: Getty Images

Suomen koripallon ykköstähti Lauri Markkanen oli Studio 6 -keskusteluohjelman vieraana keskiviikkona. Markkasen joukkueessa Chicago Bullsissa on koettu aikamoinen myllerrys johtoportaassa koronakaranteenin aikana, mutta Markkanen uskoo heidän suunnitelmiinsa.

NBA-kausi on toistaiseksi jäissä ja Markkanen on kotonaan Chicagossa, jossa hän kuluttaa aikaa treenaten ja odottaen uutisia kauden jatkosta.

– Nyt olen ottanut muutaman päivän huilia, mutta muuten pitkälti päivät on ollut samanlaisia. Olen yrittänyt treenata ja pysyä rutiinissa, että heräilee samoihin aikoihin. Aamuisin treenataan ja loppupäivä onkin ajantappamista, Markkanen aloittaa haastattelussa.

– Joko pelailen pleikkaria tai jotain muuta. Olen tuossa hieman legojakin rakennellut, Markkanen nauraa.

Joukkueharjoituksia ei tällä hetkellä ole ja Chicago Bullsin harjoitteluhallikin on tällä hetkellä kiinni.

– Tässä odotellaan vahvistusta tiedosta, milloin sinne pääsee. Viimeinen kuukausi on ollut huhujen pyörittämistä. Kyllä sitä haluaisi kentille pelaamaan jengikavereiden kanssa. Kausi loppui kesken ja yllättäen.

Kun kausi on ollut telakalla, niin Bullsin taustoilla on tapahtunut mielenkiintoisia muutoksia. Bulls nimitti liettualaisen Artūras Karnišovasin uudeksi koripallo-osaston varatoimitusjohtajaksi. Seuraa pari vuosikymmentä pyörittäneet Gar Forman ja John Paxon siirrettiin sivuun. GM:ksi Karnišovas valitsi aiemmin Philadelphia 76ersissä vaikuttaneen Marc Eversleyn.

– Vähän omituinen tilanne vielä. Ei näe konkreettista eroa, kun ei pääse hallille ja tavannut vielä kasvokkain ketään. Totta kai heillä on kovat meriitit ja varmasti lähdetään tulosta hakemaan. Odotan innolla, mitä tapahtuu.

Lauri näkee Bullsin tulevaisuuden positiivisena.

– Meillä on nuoria jätkiä ja hyviä pelaajia. Pitää vain saada homma toimimaan yhdessä ja päästä samalle kartalle. Vaikka pari vuotta ollaan oltu itäisen konferenssin pohjilla, niin kaikki katsoo positiivisesti, että kyllä tämä vielä tästä kääntyy.

Markkasen haastattelu kokonaisuudessaan Koripalloliiton YouTube-kanavalla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.