Uudistuneen seurajohdon myötä Chicago Bullsin odotetaan olevan aktiivinen toimija talven siirtoikkunan aikana. Miami Heraldin mukaan Miami Heatissa viime kaudella pelannut Derrick Jones Junior on Bullsin kiikarissa.

Jones on vapaa agentti ja hänellä riittää tällä hetkellä kysyntää.

– Detroit, Chicago ja Atlanta ovat joukkueita, joiden odotetaan olevan kiinnostuneita Jonesista lähteiden mukaan. Hän todennäköisesti tulee herättämään kiinnostusta avoimilla markkinoilla urheilullisuutensa, puolustuksensa, nuoruutensa sekä sen johdosta, ettei hänen uskota saavuttaneensa kattoaan hyökkäyksellisesti, Miami Heraldin Barry Jackson kirjoittaa.

23-vuotias Jones aloitti NBA-uransa Phoenixissa ja on pelasi 2,5 viime kautta Miamissa. Menneellä kaudella hän tilastoi runkosarjassa 8,5 pistettä ja 3,9 levypalloa. Hän voitti tänä vuonna myös NBA:n donkkikuninkuuden.