Milwaukee Bucksin Sterling Brown on saanut Milwaukeen kaupungilta 750 000 dollarin korvaukset. Brown pidätettiin tammikuussa 2018 väärin perustein ja fyysistä voimaa käyttäen.

Brown pidätettiin milwaukeelaisella parkkipaikalla, kun hän odotti parkkisakkoa pysäköityään kahdelle paikalle. Brownin odottaessa parkkisakkoa, useat poliisit piirittivät hänet, tainnuttivat hänet, pistivät hänet rautoihin, painoivat hänen naamansa asfalttiin ja talloivat vielä hänen nilkkansa päälle. Brownin mukaan hänet otettiin kohteeksi sen takia, että hän on tummaihoinen.

Brown haastoi Milwaukeen kaupungin oikeuteen ja lopulta osapuolet sopivat tapauksen lakituvan ulkopuolella. Sopimuksen mukaan Milwaukeen kaupunki maksaa Brownille 750 000 dollaria, myöntää julkisesti syytökset sekä Milwaukeen poliisilaitos tulee muuttamaan toimintapojaan jatkossa. Vielä ei ole kuitenkaan selvää mitä muutokset koskevat.