Erik Murphy pääsi Japanissa juhlimaan viikonlopun toista voittoaan ja Daniel Dolenc jatkoi vahvoja otteitaan Itävallan liigassa. Teneriffa ei tarvinnut Sasu Salinin tehoja jatkaakseen vahvaa alkukauttaan Espanjassa ja Saksassa Iisalon veljesten sekä Juho Kailion valmentama Merlins Crailsheim otti komean voiton.

Dolenc oli vahvana, kun Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden punnersi 77-74 (46-42)-voiton St. Pöltenistä. Dolenc lähenteli tupla-tuplaa kahdeksan pisteen, kymmenen levypallon, kahden syötön ja kahden riiston tilastoilla. Swans on sarjassa toisena voitettuaan kahdeksasta pelistään kuusi.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalo palasi Merlins Crailsheimin penkin päähän koronakaranteenin jälkeen voittoisasti, kun Merlins voitti Brosen Bambergin 101-95 (58-54).

– Teimme joitain virheitä puolustuksessa, mutta taistelimme koko ajan. Hyökkäyksessä pystyimme lisäämään yhden vaihteen tänään. Olen iloinen, että pystyimme tekemään niin näin kovaa vastustajaa vastaan, Iisalo mietti ottelua Bundesliigan sivuilla.

Merlins on aloittanut kautensa Bundesliigassa kahdella voitolla.

– Olemme iloisia hyvästä alusta, mutta jokainen meistä tietää, että meillä on paljon töitä tehtävänä maajoukkuetauolla, Iisalo jatkoi.
Ottelutilastot

Erik Murphy jatkoi hienoja otteitaan Japanin B2-liigassa, kun Fukushima Firebonds otti viikonlopun toisen voittonsa Bambitious Narasta. Murphy merkkautti 13 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan sekä antoi kolme syöttöä 92-65 (35-34) päättyneessä ottelussa. Firebonds on sarjassa toisena saldonaan 11 voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Teneriffan erinomainen alkukausi sai jatkoa 95-89 (42-38)-voitolla Valenciasta. Salin jäi 9,5 minuutissa pisteittä, mutta antoi kaksi syöttöä. Emir Sulejmanovic oli tehokkaana kerätessään 10 pistettä ja neljä levypalloa. Teneriffalla on nyt 10 voittoa ja yksi tappio.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Platassa Fiifi Aidoon Benicarlo teki turhan reissun Gran Canarialle, kun Benicarlo hävisi 59-85 (26-40). Aidoo sai tilastoihinsa kaksi pistettä, syötön ja riiston. Benicarlolla on kaksi voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot