Susiladies-pelaaja siirtyy Ruotsiin – ”Tämä on aika uniikki tilanne”

© Kuva: fiba.com

Susiladiesin Sara Rokkanen, 24, on siirtynyt Ruotsin Damliganin nousijajoukkue Helsingborgiin, jonka päävalmentajana toimii Ville Tuominen. Rokkanen pelasi aiemmin tällä kaudella Espanjan pääsarjan Bembibressä.

Rokkanen aloitti kautensa Bembibressä, mutta hänelle ei löytynyt toimivaa roolia kokoonpanossa ja peliminuutit jäivät vähäisiksi. Uusi joukkue Helsingborg on Damliganin nousijajoukkue, joka metsästää vielä ensimmäistä voittoaan. Joukkueeseen Rokkanen liittyy kuuden ottelun sopimuksella, joka mahdollistaa jatkosopimuksen loppukaudelle.

– Odottavin mielin! Tämä on aika uniikki tilanne ja sopimus sinänsä palvelee henkilökohtaista tilannettani mainiosti, Rokkanen kommentoi Koripalloliiton kotisivuilla.

Helsingborgin päävalmentaja on Ville Tuominen, joka on valmentanut Korisliigassa sekä Tanskassa Bakken Bearsia ja paikallista naisten maajoukkuetta.

– Itse en ole aikaisemmin ollut hänen valmennuksen laisena, mutta kyllä hän on tuttu kasvo suomikoriksesta ja miesten Korisliiga-matseista. Odotan päästä uuden valmentajan ja valmennuksen alaisuuteen ja nähdä hänen tyylinsä valmentaa. Tähän asti pidän siitä.

Rokkanen on naisten Korisliigan vuoden tulokas keväältä 2015, minkä jälkeen hän pelasi vielä yhden kauden Tapiolan Hongassa ennen siirtymistään yliopistoparketeille Toledoon. Seitsemäntoista naisten maajoukkueottelua pelannut PuHu Juniorit -kasvatti pelaa tällä hetkellä ensimmäistä ammattilaiskauttaan.

Lähde: Koripalloliiton verkkosivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.