Lauri Markkasella edessä jatkosopimusneuvottelut – ”Laitan agentille painetta”

© Kuva: Getty Images

NBA-joukkueet palasivat harjoituksiin tiistaina valmistautuakseen joulukuun 22. alkavaan sarjakauteen. Kyseessä on samalla Lauri Markkasen viimeinen sopimusvuosi ja hän käy neuvotteluja jatkosopimuksesta.

Markkasen kanssa samaa vuosikurssia olleet Jayson Tatum, De’Aaron Fox, Bam Adebayo ja Donovan Mitchell ovat jo tehneet omien seurojensa kanssa monivuotisia ja vuositasolla kymmenien miljoonien dollareiden vuosisopimuksia, mutta Markkasen heikko viime kausi langetti pienoisen varjon hänen jatkosopimusneuvottelujen ylle. Kahden ensimmäisen kautensa perusteella Markkanen oli matkalla kohti maksimisopimusta, mutta heikohkosti mennyt viime kausi pisti hieman jarruja päälle sopimusneuvotteluihin.

– Kuten olen sanonut aiemmin, haluan pysyä täällä pitkään. Joten laitan agentille hieman painetta, että se tapahtuisi, Markkanen kertoi mediatapaamisessa NBC:n mukaan.

Mikäli Bulls ja Markkanen eivät pääse jatkosopimukseen tämän kauden aikana, tulee Markkasesta ensi kesänä osittainen vapaa agentti. Toiset seurat saavat tehdä Markkaselle sopimustarjouksia, mutta Bulls voi vastata niihin ja pitää hänet siten joukkueeseen.

– Totta kai tarkistan aina silloin tällöin missä mennään, mutta ei se ole sellainen asia mitä ajattelen. En halua laittaa liikaa energiaa sellaisiin asioihin joita en voi kontrolloida, Markkanen sanoi.

– Agenttini pitää minut totta kai tietoisena tilanteesta. En tiedä mitä tulee tapahtumaan. Toivottavasti he löytävät sovun. En osaa sanoa kuinka todennäköistä se on, Markkanen jatkoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.