Sasu Salinin hurja vire sai jatkoa, kun hän heitti uskomattomat 34 pistettä Teneriffan voittaessa Mestarien liigassa Galatasarayn.

Salin oli tulikuumana upottaessaan 11 kolmen pisteen yrityksestään kahdeksan sisään ja keräten yhteensä 34 pistettä. Salinin tilastoihin kertyi myös kuusi syöttöä, kaksi levypalloa ja kaksi riistoa. Teneriffa voitti ottelun 104-89 (49-50). Emir Sulejmanovic kokosi tilastoikseen kuusi pistettä, kuusi levypalloa ja syötön. Teneriffa on lohkonsa kärjessä kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla.

– Erittäin hyvä joukkue-esitys. Meiltä puuttui kaksi erittäin tärkeää pelaajaa ja tiesimme, että meidän pitää nostaa tasoamme. Se ei vielä onnistunut ensimmäisellä puoliajalla ja meidän olisi pitänyt olla aggressiivisempia, mutta toisella puoliajalla pelasimme erinomaisesti. He tekivät vähemmän pisteitä kuin ensimmäisellä ja puolustimme heitä hyvin. Olen erittäin iloinen, Salin kommentoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

Viron ja Latvian yhteisliigassa Edon Maxhunin ja Pärnun vuosi päättyi 82-93 (49-43)-tappioon kärkiottelussa Kalev/Cramoa vastaan. Maxhuni oli joukkueensa paras pistemies 15 pisteen saldolla ja tilastoihin karttui myös viisi levypalloa, neljä syöttöä ja riisto. Pärnu lähti tauolle 11 voiton ja kolmen tappion saldolla.
Ottelutilastot