Tanner tömähti NBA:ssa myöhään keskiviikkoiltana, kun James Harden siirtyi Houstonista Brooklyniin neljän joukkueen jättikaupassa.

Harden on syksystä asti ilmoittanut haluavansa pois Houstonista ja teki mielipiteensä varsin selväksi myös alkukauden aikana. Houstonin joukkueesta muun muassa John Wall ja DeMarcus Cousins kertoivat viime päivinä Hardenin myrkyttäneen toimillaan ja sanoillaan joukkueen ilmapiirin. Harden oli muun muassa kritisoinut joukkuekavereitaan tappiollisen Lakers-ottelun jälkeen.

Nyt Harden sai vihdoin haluamansa, kun Houston sai vaihdettua hänet Brooklyniin, jossa Harden pääsee pelaamaan Kevin Durantin ja Kyrie Irvingin kanssa. Kaupassa ovat mukana myös Indiana Pacers sekä Cleveland Cavaliers.

Brooklyn saa kaupassa siis Hardenin sekä Clevelandin vuoden 2024 toisen kierroksen varausoikeuden.

Cleveland saa Jarrett Allenin ja Taurean Princen Brooklynistä.

Indiana saa Caris LeVertin ja Houstonin vuoden 2023 toisen kierroksen varausoikeuden.

Houston saa Victor Oladipon Indianasta, Dante Exumin Clevelandista ja Rodions Kurucsin Brooklynistä. Lisäksi Houston saa Brooklynin vuosien 2022, 2024 ja 2026 ensimmäisen kierroksen varausoikeudet sekä mahdollisuuden vaihtaa varausvuoroja Netsin kanssa vuosina 2021, 2023, 2025 ja 2027. Houston saa vielä Clevelandin vuoden 2022 ensimmäisen kierroksen varausoikeuden.