Alkukauden Puolan liigan Stal Ostrow Wielkopolskissa pelannut Carl Lindbom on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen Ranskan kakkosliigassa pelaavan Antibesin kanssa.

Edelliset kaksi ja puoli kautta Puolan pääsarjassa pelannut Lindbom lähtee hakemaan lisää vastuuta loppukaudeksi Ranskan Pro B:stä. Ranska on 29-vuotiaalle Lindbomille Ranska kuudes maa, jossa hän pelaa ammatikseen koripalloa.

– Todella hyvä fiilikset sopimuksesta. Viikonloppuna kävi selväksi, että he ovat kiinnostuneet minusta ja hienoa, että näin nopeasti hommat saatiin maaliin. Ranskan Pro B on hyvä liiga ja se on hieno mahdollisuus minulle, Lindbom sanoo Koripalloliiton tiedotteessa.

Antibes on perinteikäs seura, joka pelasi pääsarjassa vielä muutama kausi sitten. Parhaillaan joukkue on sarjan keskikastissa, kun se on kahdeksasta pelaamastaan ottelusta voittanut kolme.

– Kyseessä on tunnettu ja erittäin arvostettu organisaatio ja on mahtavaa päästä osaksi sitä. Ranska on upea korismaa ja hyvät näytöt siellä avaavat varmasti ovia tulevaisuudessa.

Lindbom myöntää, että rooli Puolan liigassa tällä kaudella jäi ohueksi. Lindbom pelasi Stal Ostrow Wielkopolskin riveissä 10 ottelua 5,5 pisteen ja 3 levypallon keskiarvolla. Peliaikaa kertyi reilut 18 minuuttia ottelua kohden. Kahden ensimmäisen Puolan kautensa aikana Lindbom tykitti Radomille 14,8 pistettä ja noukki 5,4 levypalloa ottelua kohden.

– Roolini jäi pieneksi Puolassa tällä kaudella. En ollut itse tyytyväinen eikä joukkue, joten päätimme yhdessä lähteä eri teille. Uskon, että Ranska tulee olemaan koripallollisesti hieno askel minulle pelaajana ja tämä tuli täydellisellä ajoituksella. Lähden sinne todella innoissani jatkamaan kautta ja nauttimaan myös vähän auringosta, Lindbom virnistää.