Naisten Korisliigassa nähtiin murskalukemat

Sarjassa toisena oleva Tapiolan Honka matkasi Helsinkiin yhdeksäntenä olevan ToPo:n vieraaksi. Vierasjoukkue vei ottelusta pisteet mukanaan selvällä erolla 91-57.

Ensimmäisellä jaksolla espoolaisten hyökkäyspeli toimi loistavasti. Erityisesti Cierra Dillard oli hereillä heti ottelun alusta lähtien. Hän upotti jaksolla seitsemän pistettä ja Honka pääsi tauolle 11 pisteen etumatkalta.

Toinen jakso oli siinä mielessä ensimmäisen toisinto, että vieraat lähes tuplasivat johtonsa. Puoliajalla tilanne oli 54-33.

Puoliajan jälkeen joukkueiden tasoero tuli entistä enemmän esille. Honka karkasi tavoittamattomiin Gabriela Bronsonin ja Taru Tuukkasen johdolla. Viimeiselle tauolle mentiin vieraiden 31 pisteen johdossa.

Viimeinen jakso oli enää lähinnä pelailua. Ja jakso olikin ottelun tasaisin. Honka vei pisteet Espooseen 91-57.

– Puolustus pysyi hyvin kasassa läpi ottelun, ja se tuotti meille hyviä stoppeja. Se toi myös rentoutta hyökkäyspäähän, jossa saimme hyviä ratkaisuja tehtyä sitä kautta, vieraiden päävalmentaja Kimmo Kujansivu sanoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Tapiolan Honka hallitsi ottelussa korinalustaa ja teki sieltä 56 pistettä. Kotijoukkueen pistesaalis samaiselta alueelta jäi 24 pisteeseen.

Tuukkaselle merkittiin ottelussa tupla-tupla. Hän teki 21 pistettä ja otti 13 levypalloa. Bronson heitti 18 pistettä, keräsi kymmenen levypalloa ja jakoi seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Nea Kuisma upotti kotijoukkueelle 16 pistettä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.