Timberwolves-tähdelle pelikieltoa asevälikohtauksesta

© Kuva: Getty Images

Minnesota Timberwolvesin takamies Malik Beasley on saanut NBA:lta 12 ottelun pelikiellon syyskuisesta asevälikohtauksesta. Beasleyn pelikielto alkaa lauantaisessa ottelussa Washington Wizardsia vastaan. Beasleyn palkka pidätetään pelikiellon ajaksi ja hän menettää 1,1 miljoonaa dollaria pelikiellon aikana.

– Organisaationa tuemme NBA:n päätöstä. Teemme yhteistyötä Malikin kanssa hänen kehittymiseksi sekä pelaajana, että ihmisenä ja odotamme innolla tuloksia, Timberwolvesin Gersson Rosas sanoi tiedotteessa.

Beasley tuomittiin 120 päivän vankeustuomioon aikaisemmin helmikuussa. Tuomion on tarkoitus alkaa vasta kauden jälkeen, jotta Beasley ei joutuisi olemaan otteluista sivussa.

Syyskuussa tapahtuneessa välikohtauksessa perhe oli pysähtynyt autolla Beasleyn talon eteen. Beasley oli tullut käsiaseen kanssa koputtamaan auton ikkunaan ja hänet oli nähty osoittavan pakoon ajavaa autoa aseella. Poliisi tutki asunnon myöhemmin ja löysi lukuisia aseita, joista ainakin yksi oli varastettu.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Beasley on ollut tällä kaudella yksi Timberwolvesin valopilkuista tehden 20,5 pistettä ottelua kohden. Timberwolves on tällä hetkellä NBA:n viimeisenä seitsemällä voitolla ja 26:lla tappiolla.

Topias Setälä


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.