Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:n Atlantic Coast -konferenssi valitsi Georgia Techin Lotta-Maj Lahtisen konferenssin vuoden kehittyneimmäksi pelaajaksi. Lisäksi Lahtinen ansaitsi paikan konferenssin kakkosjoukkueeseen (All-ACC Second Team) valmentajien äänestyksellä ja ykkösjoukkueeseen (All-ACC First Team) asiantuntijoista koostuneen Blue Ribbon Panelin toimesta.

Lahtinen sai vuoden kehittyneimmän pelaajan palkinnon ensimmäisenä pelaajana Georgia Techin historiassa. Kolmatta kauttaan pelaava Lahtinen oli runkosarjassa joukkueensa pistekärki 14,6 pisteen keskiarvolla. Catz Lappeenranta -kasvatti nosti pistekeskiarvoaan edelliskauteensa verrattuna 5,5 pistettä. Lisäksi Lahtisen kehitys näkyi heittämisessä: viime kaudella hän heitti kolmosensa 27,7% tarkkuudella, kun taas tällä kaudella hän osui kaaren takaa tarkkuudella 36,7%.

Lahtinen on joukkueensa ykkönen myös riistoissa (39) ja syötöissä (73). Hän tykitti kaksinumeroiset pistelukemat neljätoista kertaa tällä kaudella, korkeimman pistemäärän ollessa 30 pistettä. Lahtinen on yksi viidestä pelaajasta, joka heitti ACC:ssä 30 pistettä tai enemmän tällä kaudella.

Valmentajien toimesta Lahtinen valittiin koko konferenssin kakkosjoukkueeseen. Asiantuntijoista koostuneen Blue Ribbon Panelin toimesta hän taas ansaitsi paikan konferenssin ykkösjoukkueeseen.

Aiemmin tällä viikolla televisiokanava ACC Network valitsi Lahtisen myös konferenssin vuoden kehittyneimmäksi pelaajaksi.