Lauri Markkanen vaatimattomana paluustaan kentälle – ”Yritän vain päästä takaisin vauhtiin”

© Kuva: Getty Images

Chicago Bullsin Lauri Markkanen oli tehokas paluussaan kentälle ollen joukkueen paras pistemies 23:lla pisteellä. Markkanen upotti kaikki seitsemän kolmostaan ja nappasi neljä levypalloa. Ottelu oli miehelle ensimmäinen sitten helmikuun alun. Markkanen kommentoi vaatimattomana paluutaan kentälle.

– Minusta tuntui ihan hyvältä. Fyysisesti yritin saada vauhtiani takaisin ja jalkojani takaisin pelikuntoon. Olin mukana parissa harjoituksissa, joten peli ei ollut niin paha kuin luulin sen olevan. Minulla on vielä pitkä matka edessä, mutta ei tuntunut liian pahalta, Markkanen kertoi ottelun jälkeen.

Voittoon ei Markkasen iltapuhde riittänyt, kun Philadelphia 76ers voitti ottelun 127-105 (64-57). Joukkueella oli etenkin suuria vaikeuksia oman korinsa alla, mistä 76ers teki 78 pistettä.

– Me emme pystyneen viimeistelemään hyökkäyksiä tai saamaan hyökkäyspään levypalloja. Kaikki kunnia vastustajalle. Mielestäni Pick-and-roll puolustuksessa meidän pitäisi puolustaa omaa miestämme ja auttaa toisiamme yhtenä joukkueena, Markkanen kommentoi.

Bullsin päävalmentaja Billy Donovan ylisti Markkasen kykyä pitää kunnostaan huolta loukkaantuneena.

– Se on mielestäni iso syy, miksi hän pystyi heittämään niin hyvin. Heittäminen on todella vaikeata, jos jalat eivät toimi kunnolla mukana, Donovan kertoi.

Bulls pelaa seitsemän ottelua seuraavan yhdentoista päivän aikana. Donovan kuvaili vaikeuksista, joita hänellä on tuoda Markkanen ja loukkaantumisesta parantunut Otto Porter Junior takaisin kokoonpanoon.

– Vaikeuksia voi tulla kentälle palaamisessa ja kemian luomisessa muiden pelaajien kanssa, mutta meidän pitää pystyä tekemään näitä asioita. He ovat hyviä pelaajia ja mieluummin peluutan heitä terveenä kuin en.

Monet tähtipelaajat jättävät kauden mittaan pelejä väliin levätäkseen kesken kauden. Tämä ei tunnu olevan kuitenkaan Markkaselle vaihtoehto.

– Valmistaudun pelaamaan jokaisessa pelissä, Markkanen kertoi ottelun jälkeen.

Topias Setälä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.