Kawhi Leonard Clippersin huonosta pelikunnosta: – ”Tämä on todella huolestuttavaa”

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Clippersin tähtipelaaja Kawhi Leonard ei ollut tyytyväinen joukkueensa otteisiin sunnuntaisessa ottelussa. Clippers hävisi ottelun New Orleans Pelicansille 135-115 (67-57) ja tappio oli Clippersille kolmas viimeisessä neljässä ottelussa. Tähtipelaaja ei pitänyt tunteitaan salassa ottelun jälkeen.

– Tämä on hyvin huolestuttavaa. Jos me haluamme voittaa yhtään mitään, meidän täytyy olla tasaisempia. Sitä hyvät joukkueet ovat, tasaisia. Joukkueilla on iltoja, jolloin energiaa ei ole, mutta tasaisuus on kaikki kaikessa pelaajille, joukkueille ja valmentajille. Tasaisuus voittamisen haluamisessa ja voittamisen tavoissa on tärkeää, Leonard kertoi ottelun jälkeen.

Clippers aloitti kauden 21:llä voitolla ja kahdeksalla tappiolla. Tämän jälkeen joukkue on kuitenkin voittanut ainoastaan neljä ottelua ja hävinnyt seitsemän. Joukkueen valmentaja Tyronn Lue oli erittäin vihainen tappion jälkeen.

– Joukkueet tulevat voimalla meitä vastaan ja meidän pitää pystyä vastustamaan paremmin. En ole lannistunut, sillä olemme näyttäneet, että pystymme pelaamaan korkealla tasolla. Meidän täytyy pystyä siihen jokaisena iltana. Me emme voi vaan puhua siitä, v***u meidän pitää tehdä niin, Lue kertoi ottelun jälkeen.

Clippers pelaa ensi yönä Dallas Mavericksia vastaan, joka löylytti Clippersiä joukkueiden viime kohtaamisessa 124-73. Ottelu on Clippersille tärkeä, sillä joukkue on tippunut läntisessä konferenssissa jo neljänneksi ja Mavericksin kaltaiset joukkueet hengittävät jo niskassa.

– Jos pelaamme samalla tavalla huomenna, voimme hävitä taas 50:llä pisteellä. Joten meidän täytyy olla valmiina ja meidän täytyy saada pelimme kasaan, turhautunut Lue kertoi.

Topias Setälä


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta