Lakers-tähti selittelee käsittämätöntä epäonnistumistaan: – ”Pelästyin maanjäristystä”

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Lakers voitti Golden State Warriorsin maanantaisessa ottelussa reilusti 97-128 (50-65). Ottelu ei tarjonnut suurta draamaa, kun Lakers johti selvästi kolmen neljänneksen jälkeen, joten isoimmaksi puheenaiheeksi nousi Lakers-laiturin Kyle Kuzman ohi mennyt vapaaheitto. Tarkennettuna, kokonaan korista ohi mennyt vapaaheitto.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Kokonaan korista ohi menneitä vapaaheittoja näkee hyvin harvoin, mutta Kuzman ohiheitosta tekee vieläkin erikoisemman se, että vapaaheitto tuli teknisen virheen jälkeen, jolloin joukkue saa valita vapaaheiton heittäjän. Warriorsin penkki juhli Kuzman epäonnistumista ja miestä nauratti itsekin heiton jälkeen. Ottelun jälkeiseen lehdistötilaisuuteen mies oli valmistellut selityksen etukäteen.

– San Franciscossa oli 3,5 magnitudin maanjäristys. Paikat alkoivat järistä ja minä pelästyin. Sen takia heitin liian vasemmalle, Kuzma vitsaili.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Topias Setälä


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!