NBA:ssa Chicago Bulls hävisi San Antonio Spursille 106-99 (40-58), kun Spurs onnistui kääntämään ottelun itselleen päätösneljänneksellä. Lauri Markkanen keräsi ottelussa 10 pistettä ja 7 levypalloa.

Bulls johti ensimmäisellä puoliajalla parhaimmillaan jo 23 pistettä, mutta toisella puoliajalla momentum kääntyi Spursin puolelle. Spurs vei päätösneljänneksen kahdellakymmenellä pisteellä 39-19 ja pääsi katkaisemaan Bullsin kahden ottelun voittoputken.

Spursin voiton avaintekijät olivat erityisesti Jakob Poeltl (20/16), Derrick White (17/4) sekä neljätoista pistettä mieheen heittäneet Patty Mills, Dejounte Murray ja Keldon Johnson.

Markkanen tilastoi nimiinsä 10 pistettä, seitsemän levypalloa, yhden syötön ja torjunnan reilussa 33 minuutissa. Markkanen upotti kakkosensa 2/4 ja kolmosensa 2/6.

Vain yhdeksään vapaaheittoon yltäneeltä Bullsilta korkeimpaan pistemäärään pääsi Zach LaVine, joka nikkaroi 29 pistettä, kuusi levypalloa ja kuusi syöttöä.

Bulls pelaa seuraavan kerran perjantain ja lauantain välisenä yönä Denver Nuggetsia vastaan vieraissa.

Muissa peleissä Luka Doncic (42/6/9) oli vireessä Dallasin voitettua Clippersin ja James Harden (40/10/15) johdatti hurjalla pelillään Brooklynin voittoon Indianasta. Indianan Domantas Sabonis (18/11/11) ylsi myös tripla-tuplaan ottelussa.

Giannis Antetokounmpo (32/15) otti ohjat haltuunsa, kun hän vei Milwaukeen jatkoaikavoittoon Philadelphiasta. Toronton Norman Powellin (43) loistopeli ei riittänyt viemään joukkuetta voittoon, kun se taipui Detroitille. Golden State jatkoi Houstonin tappioputkea Stephen Curryn (18) huonosta heittoillasta huolimatta ja Cleveland katkaisi sen sijaan tappioputkensa yllätettyään Bostonin. Nikola Jokicin (12/10/10) tehtaili jälleen tripla-tuplan Denverin voittaessa Charlotten ja voittoihin ylsivät myös Memphis sekä Washingtonin kaatanut Sacramento. Washingtonin Russell Westbrookin tripla-tupla (26/14/10) ja Bradley Bealin 19 pistettä eivät riittäneet voittoon.

NBA:n viime yön tulokset:
Detroit-Toronto 116-112
Indiana-Brooklyn 115-124
Philadelphia-Milwaukee 105-109
Washington-Sacramento 119-121
Cleveland-Boston 117-110
Chicago-San Antonio 99-106
Houston-Golden State 94-108