New York Postin Andrew Marchantin mukaan Paul Piercen aika ESPN:n analyytikkona on tullut päätökseensä. Piercen potkujen syynä on mitä ilmeisimmin miehen perjantaina julkaisema live video, jossa mies pelaa pokeria kaveriporukkansa kanssa, vähäpukeisten tanssijoiden pyöriessä Piercen läheisyydessä. Videolta näkee myös, että mies ei ole noudattanut koronarajoituksia.

Entinen Boston Celticsin tähtipelaaja Pierce oli työskennellyt ESPN:llä täyspäiväisesti vuodesta 2017 alkaen. Mies oli mukana muun muassa ESPN:n NBA Countdown ja The Jump -ohjelmissa. Pierce ei jäänyt suremaan kohtaloaan pitkäksi aikaa lisäten Twitteriin pirteän videon ja kertoen, että ”isoja asioita” on tulossa lähitulevaisuudessa.

Paul Pierce

@paulpierce34
Big Things coming soon stay tuned make sure u smile #Truthshallsetufree

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Pierce pelasi NBA:ssa yhteensä 19 kauden ajan, joista 15 hän pelasi Boston Celticsissä. Mies pelasi NBA:n tähdistöottelussa 10 kertaa ja hänet valittiin tähdistökentälliseen neljä kertaa. Pierce on NBA:n kaikkien aikojen pistetilastossa kuudentenatoista ja mies voitti NBA:n mestaruuden Celticsissä vuonna 2008.