76ers-tähti piikittelee kilpakumppaniaan – ”Minä tein 42 pistettä häntä vastaan”

© Kuva: Getty Images

Philadelphia 76ersin Ben Simmons käy tällä hetkellä tiukkaa kilpailua parhaan puolustavan pelaajan palkinnosta Utah Jazzin Rudy Gobertin kanssa. Simmons kamppanioi itsensä puolesta The Jump -ohjelmassa tiistaina.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Minä pystyn puolustamaan kentän kaikkia pelaajia. Kunnioitan Rudya, hän pystyy puolustamaan korin alla, mutta hän ei pysty puolustamaan kaikkia pelaajia. Hän puolusti minua vastaan Utahissa ja minä tein 42 pistettä ja minua ei pidetä hyvänä hyökkääjänä. Minulla on paljon kunnioitusta häntä kohtaan, mutta palkinto kuuluu minulle tänä vuonna, Simmons kertoi.

Kilpailu parhaan puolustajan palkinnosta on tänä vuonna erittäin tiukka. Tällä hetkellä vedonvälittäjät pitävät Gobertia ennakkosuosikkina antaen miehen voitolle noin 1,4 kertoimen. Simmons on vedonvälittäjien mukaan toiseksi todennäköisin voittaja, 3,2 kertoimella.

Basketball Referencen tilastojen mukaan Gobert johtaa tällä kaudella puolustuksen tuomissa voitoissa 3,8:lla. Simmons on puolestaan NBA:n kolmantena 2,7:llä puolustuksen tuomalla voitolla. Gobert johtaa myös ESPN:n puolustuksen plusmiinus tilastoa plus 6,07:llä, kun taas Simmons on vasta sijalla 227 plus 0,01:llä.

Pelkkien tilastojen varjolla palkintoa ei yksinomaan myönnetä. Pelinrakentajan paikalla pelaava Simmons on monipuolisempi puolustaja kuin sentterinä pelaava Gobert, joten moni voi sen perusteella äänestää Simmonssia.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.