Denver Nuggetsin tähtipelaaja Jamal Murray joutui jättämään maanantaisen ottelun Golden State Warriorsia vastaan kesken loukkaantuessaan ottelun viimeisellä peliminuutilla. Joukkue ilmoitti seuraavana päivänä, että Murrayn vasemman polven nivelside on revennyt ja pelaaja on poissa kokoonpanosta toistaiseksi.

Joukkue ei joutunut etsimään kauaa Murraylle korvaajaa, sillä sekä The Athleticin sekä Denver Postin mukaan Austin Rivers on tekemässä lähipäivinä joukkueen kanssa kymmenen päivän sopimuksen. Rivers on tällä hetkellä vapaa agentti, kun Oklahoma City Thunder osti pelaajan sopimuksen ulos hankittuaan miehen New York Knicksistä. Rivers teki Knicksin kanssa kolmen vuoden mittaisen ja kymmenen miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen ennen tätä kautta, mutta vain ensimmäisen vuosi sopimuksesta oli niin sanotusti taattua rahaa, joten Thunder pystyi ostamaan miehen sopimuksen ulos.

Shams Charania

@ShamsCharania
Free agent guard Austin Rivers and the Denver Nuggets are in serious talks toward a deal, pending health and safety protocols, sources tell @TheAthletic @Stadium.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

28-vuotias Rivers pelaa yhdeksättä kauttaan NBA:ssa. Mies teki tällä kaudella Knicksissä 7,3 pistettä, 2,2 levypalloa ja 2 syöttöä per ottelu. Parhaimmillaan Rivers on tehnyt 15,1 pistettä per ottelu neljä kautta sitten Los Angeles Clippersissä. Rivers on poukkoillut eri joukkueiden välillä viime vuosien aikana. Nuggets olisi miehen viides joukkue viimeisen neljän kauden aikana.

Riversiltä löytyy myös arvokasta pudotuspelikokemusta. Mies pelasi viime kaudella 23,4 minuuttia per ottelu 22 pudotuspeliottelussa Houston Rocketsin riveissä. Austin Rivers on Philadelphia 76ersin valmentajan Doc Riversin poika.