NBA:ssa Chicago Bulls nappasi toisen peräkkäisen voittonsa, kun chicagolaiset katkaisivat Boston Celticsin kuuden ottelun voittoputken vierasvoitolla 102-96 (42-48). Lauri Markkanen heitti yhdeksän pistettä ja repi viisi levypalloa.

Celtics ehti kerätä ensimmäisen puoliajan aikana 12 pisteen johdon, mutta Bulls rynni keulille kolmannella neljänneksellä, joka meni vieraille 32-18.

Boston onnistui tasoittamaan tilanteeseen 90-90 reilut kolme minuuttia ennen loppusummeria ja oli vielä viimeiset sekunnit yhden pallonhallinnan päässä, mutta Bulls kykeni sinetöimään voiton vapaaheittoviivalta.

Edelleen ilman Zach LaVinea pelaavan Bullsin paras pistemies oli Nikola Vucevic (29/9), joka sai apuja muun muassa Coby Whitelta (19/3/7 syöttöä), Thaddeus Youngilta (13/2) ja Garrett Templeltä (13/4).

Markkanen pelasi vaihdosta reilut 19 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastoikseen yhdeksän pistettä, viisi levypalloa, yhden syötön ja riiston. Markkanen osui kakkosensa 3/4, kolmosensa 1/4 ja vapaaheittonsa 0/1.

Bostonin parhaimmistoon kuuluivat Jaylen Brown (23/4) ja uransa ensimmäisen tripla-tuplan tehnyt Jayson Tatum (14/13/10 syöttöä).

Bullsille voitto oli toinen peräkkäinen ja joukkue on kymmenentenä itäisessä konferenssissa.

Stephen Curryn (49) mahtivire sai jatkoa, kun Golden State otti voiton Philadelphiasta. Joel Embiid (28/13/8) lähenteli Philadelphiasta tripla-tuplaa.

Nikola Jokic (47/15/8) oli jälleen pitelemätön, kun Denver voitti Memphisin. Memphisiltä Ja Morant (36/8/12) pelasi huippupelin, mutta sekään ei riittänyt. Laiha lohtu oli myös Giannis Antetokounmpon (33/8) vahva iltapuhde, kun Milwaukee hävisi niukasti Phoenixille.

Russell Westbrookin (13/11/17) hurja tripla-tuplatahti sai jatkoa, kun hän yhdessä Bradley Bealin (30) kanssa siivitti Washingtonin voittoon Oklahoma Citystä. Kendrick Nunn (30/7/8) otti Miamin harteilleen Heatin voitettua Houstonin.

NBA:n viime yön tulokset:
Detroit-Cleveland 109-105
Boston-Chicago 96-102
Philadelphia-Golden State 96-107
Indiana-San Antonio 94-109
Miami-Houston 113-91
Washington-Oklahoma City 119-107
Milwaukee-Phoenix 127-128