Kobe Bryantin sopimus Niken kanssa umpeutui – uusi vaatemerkki mahdollisesti tekeillä

© Kuva: Getty Images

Kobe Bryantin sopimus Niken kanssa on umpeutunut ja Bryantin omaiset ovat kieltäytyneet jatkosopimuksen tekemisestä brändin kanssa. Koben vaimo Vanessa Bryant varmisti asian ESPN:n haastattelussa.

– Koben ja Niken sopimus loppui huhtikuun 13. päivä. Nike ja Kobe tekivät yksiä hienoimmista koripallokengistä kautta aikojen, joita fanit ja urheilijat käyttivät pallon ympäri. On osuvaa, että NBA-pelaajat käyttivät mieheni tekemiä tuotteita enemmän kuin kenenkään muun tavaramerkkikenkiä, Vanessa Bryant kertoi.

ESPN:n lähteiden mukaan Bryant ja hänen säätynsä olivat turhautuneet Nikeen, koska brändi oli rajannut tuotteiden saatavuutta Bryantin jäätyä eläkkeelle vuonna 2016 ja Bryantin menehtymisen jälkeen. Bryantin omaiset olivat myös turhautuneet siihen, että Koben tuotteita ei myyty lasten ko’oissa.

Huhujen mukaan Bryantin perhe oli pettynyt, että Nike ei tarjonnut niin sanottua ”lifetime” jatkosopimusta, jollainen on esimerkiksi Michael Jordanilla ja LeBron Jamesilla. Bryantin menehdyttyä viime vuoden tammikuussa, miehen tuotteiden myynti lähti jättimäiseen nousuun.

– Minun toive on, että mahdollistamme Koben fanien saavan käyttää haluamiansa tuotteita. Minä taistelen sen puolesta. Koben tuotteet myyvät loppuun sekunneissa, se kertoo kaiken oleellisen. Me toivoimme pääsevämme elinikäiseen yhteistyöhön Niken kanssa. Me teemme kaikkemme kunnioittaaksemme Koben ja Gigin perintöä, Vanessa kertoi.

Vanessa Bryant kertoi, että Bryantin sääty omistaa oikeuden ”Mamba” -logoon. ”Sheath” -logon omisti Nike ja Bryant yhdessä. Lukuisien lähteiden mukaan Kobe oli turhautunut Nikeen jo ennen menehtymistään ja mies oli harkinnut oman vaatemerkin perustamista.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Minä tapasin Koben myöhään joulukuussa vuonna 2019. Kobe ei ollut tyytyväinen Nikeen ja mies aikoi jättää brändin vuonna 2020. Koben tarkoitus aloittaa Mamba, kenkäfirma, jonka pelaajat omistaisivat. Hän menehtyi viikkoja myöhemmin. Se mitä hän oli tekemässä bisnes maailmassa, oli ylittämässä hänen urheilu-uransa, liikemies Shervin Pishevar twiittasi.

Viime kuussa TMZ uutisoi, että Bryantin perhe oli hankkinut ”Mamba and Mambacita” -tavaramerkin. Kobe Bryantia edustanut lakimies kertoi, että tavaramerkkiä tultaisiin käyttämään vaatetuotteissa.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.