Memphis Grizzlies koki pahan kolauksen pudotuspelihaaveilleen, kun joukkue hävisi maanantaina New York Knicksille 118-104 (69-58). Grizzlies tippui läntisessä konferenssissa yhdeksänneksi Golden State Warriorsin alapuolelle. Joukkueen tähtipelaaja Ja Morant turhautui tappiosta ottelun loppupuolella ja mies ajettiin kahden teknisen virheen jälkeen ulos kentältä.

KNICKS ON MSG

@KnicksMSGN
Ja Morant ejected in the final minutes vs the Knicks 👀

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Morant jatkoi tuomion protestoimista ottelun jälkeen Twitterin puolella kirjoittaen: ”Uhkailet ensin, sitten haluat antaa teknisiä lol.”

Ja Morant

@JaMorant
send threats then want to give techs lol 😂😅🤡

NBA on ESPN

@ESPNNBA
Ja Morant was given a tech and ejected from the game vs. the Knicks.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Kyseessä ollut tuomari Tony Brothers kertoi oman näkemyksensä tapahtumista The Athleticille. Brothers kertoi, että hän ei käyttänyt uhkailevaa kielenkäyttöä Morantia kohtaan. Mies myös selitti, miksi hän antoi Morantille ja Grizzliesin valmentajalle Taylor Jenkinsille tekniset virheet.

– Heitä oli varoitettu ja Morant jatkoi valittamista. Minä annoin hänelle mahdollisuuden lopettaa, mutta hän vain jatkoi, joten annoin hänelle ensimmäisen teknisen virheen. Sitten hän jatkoi valittamista ja käveli minua kohti. Kun hän tuli liian lähelle, annoin hänelle toisen teknisen virheen ja ajoin hänet ulos kentältä, Brothers kertoi The Athleticille.

Grizzliesin valmentaja Taylor Jenkins ajettiin ulos myös ulos ottelusta, kun mies valitti tuomarille hyökkäyspään tilanteen jälkeen. Tuomareiden julkinen kritisointi on tuottanut yleensä pelaajille sakkoa NBA:lta, joten on oletettavaa, että Morant kokee saman kohtalon.