Minnesota Timberwolvesin tulokas jälleen tehokkaana – ainoastaan LeBron James ja Kevin Durant pystyneet samaan

© Kuva: Getty Images

Minnesota Timberwolvesin tulokas Anthony Edwards oli jälleen joukkueensa tehokkain pelaaja, kun joukkue hävisi keskiviikkona Memphis Grizzliesille 135-139 (63-73). Edwards teki ottelussa 42 pistettä, 6 levypalloa ja 7 syöttöä. Edwards oli erittäin tehokas heittäen 77,3% tarkkuudella ja 88,9% tarkkuudella kolmen pisteen viivan takaa.

Edwardsista tuli NBA:n historian kolmas tulokas, joka on tehnyt ottelussa vähintään 40 pistettä 5 levypalloa ja 5 syöttöä. Historian kaksi muuta pelaajaa ovat LeBron James ja Kevin Durant. 19-vuotiaasta Edwardsista tuli samalla vasta toinen teini-ikäinen pelaaja, joka on tehnyt 40 pistettä useassa eri ottelussa.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Vaikean alkukauden jälkeen ensimmäisenä viime varaustilaisuudessa varattu Edwards on päässyt loistavaan vireeseen. Mies on jäänyt viimeisen yhdeksän pelin aikana vain kertaalleen alle viiteentoista pisteeseen. Edwards on nostanut kauden keskiarvonsa 18,9 pisteeseen, 4,7 levypalloon ja 2,8 syöttöön ja Timberwolves-pelaaja on noussut mukaan taistelemaan vuoden tulokas palkinnosta. Charlotte Hornetsin LaMelo Ball näytti jo varmalta voittajalta, mutta LaMelon loukkaantuminen ja Edwardsin parantunut peli on sekoittanut vuoden tulokkaan valintaa.

Timberwolvesin kausi on ollut myös joukkueena noususuuntainen. Joukkue aloitti kauden seitsemällä voitolla ja kahdellakymmenellä yhdeksällä tappiolla ja Minnesota oli NBA:n jumbosijalla pitkään. Surkean alun jälkeen joukkue on ottanut 13 voittoa ja 17 tappiota. Pahoista loukkaantumisista kärsinyt Timberwolves jää kuitenkin kolmantena perättäisenä vuonna pudotuspelien ulkopuolelle. Joukkue on päässyt pudotuspeleihin ainoastaan yhden kerran viimeisen 16 vuoden aikana.

Topias Setälä


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille