New York Knicks on päässyt sopimukseen argentiinalaisen pelinrakentajan Luca Vildozan kanssa. Pelaajan agentti vahvisti tiedon ESPN:lle. Sopimus on nelivuotinen ja sen arvo on 13,6 miljoonaa dollaria, mutta viimeiset kolme vuotta sopimuksesta eivät ole niin sanotusti taattuja, joten Knicks voi arvioida pelaajan taitoja ennen, kun joukkue sitoutuu pelaajaan.

Mike Schmitz

@Mike_Schmitz
The Luca Vildoza signing is a huge deal for the Knicks. The 25-year-old Argentinian PG has been one of the most coveted guards in Europe for some time. Excellent pull-up game, creative PnR passer, feisty defender. Brings the Argentinian spirit to the floor. Huge fan of his game.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

25-vuotiasta Vildozaa pidetään yhdestä Euroliigan parhaimmista pelinrakentajista ja mies olisi ollut ensi kesän yksi halutuimmista vapaista agenteista, mutta Knicksillä oli vapaata tilaa palkkakatossa sekä kokoonpanossa, joka antoi joukkueelle varaslähdön neuvotteluissa.

Vildoza liittyy Knicksin joukkueeseen, kun mies saa viisumiasiat kuntoon ja mies läpäisee Knicksin fyysiset tarkastukset. Varsinaista aikataulua miehen saapumiselle New Yorkiin ei ole, mutta jos Knicks pääsee pitkälle pudotuspeleissä, Vildoza voidaan nähdä Knicksin paidassa jo tällä kaudella.

Vildoza pelasi tällä kaudella Espanjalaisessa Baskoniassa. Mies teki Euroliigassa tällä kaudella 10,3 pistettä ja 3,5 syöttöä ottelua kohden. Vildoza voitti viime vuonna Espanjan liigan mestaruuden Baskonian riveissä ja hänet valittiin finaalien parhaaksi pelaajaksi. Vildoza on pelannut myös Argentiinan maajoukkueessa.