New York Knicks sopimukseen Euroliigan tähtipelaajan kanssa

© Kuva: Getty Images

New York Knicks on päässyt sopimukseen argentiinalaisen pelinrakentajan Luca Vildozan kanssa. Pelaajan agentti vahvisti tiedon ESPN:lle. Sopimus on nelivuotinen ja sen arvo on 13,6 miljoonaa dollaria, mutta viimeiset kolme vuotta sopimuksesta eivät ole niin sanotusti taattuja, joten Knicks voi arvioida pelaajan taitoja ennen, kun joukkue sitoutuu pelaajaan.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

25-vuotiasta Vildozaa pidetään yhdestä Euroliigan parhaimmista pelinrakentajista ja mies olisi ollut ensi kesän yksi halutuimmista vapaista agenteista, mutta Knicksillä oli vapaata tilaa palkkakatossa sekä kokoonpanossa, joka antoi joukkueelle varaslähdön neuvotteluissa.

Vildoza liittyy Knicksin joukkueeseen, kun mies saa viisumiasiat kuntoon ja mies läpäisee Knicksin fyysiset tarkastukset. Varsinaista aikataulua miehen saapumiselle New Yorkiin ei ole, mutta jos Knicks pääsee pitkälle pudotuspeleissä, Vildoza voidaan nähdä Knicksin paidassa jo tällä kaudella.

Vildoza pelasi tällä kaudella Espanjalaisessa Baskoniassa. Mies teki Euroliigassa tällä kaudella 10,3 pistettä ja 3,5 syöttöä ottelua kohden. Vildoza voitti viime vuonna Espanjan liigan mestaruuden Baskonian riveissä ja hänet valittiin finaalien parhaaksi pelaajaksi. Vildoza on pelannut myös Argentiinan maajoukkueessa.

Topias Setälä


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.