Parhaan vaihtopelaajan palkinto Utah Jazzin pelaajalle – joukkuekaveri yllätti pelaajan suorassa lähetyksessä palkinnolla

© Kuva: Getty Images

Utah Jazzin heittävä takamies Jordan Clarkson on voittanut kauden 2020-2021 parhaan vaihtopelaajan palkinnon. Voittaja nimettiin maanantaina ennen Miami Heatin ja Milwaukee Bucksin välistä ottelua. Clarkson päihitti äänestyksessä New York Knicksin Derrick Rosen sekä joukkuekaverinsa Joe Ingelsin. Ingels yllätti Clarksonin suorassa lähetyksessä parhaan vaihtopelaajan palkinnolla.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Seitsemättä kauttaan NBA:ssa pelaava Clarkson pelasi parhaimman kautensa tilastollisesti, kun mies teki 18,4 pistettä, 4 levypalloa ja 2,5 syöttöä per ottelu tällä kaudella. Mies sai 65 ensimmäisen sijan ääntä sadalta äänestäjältä ja vain 5 äänestäjää jätti Clarksonin kokonaan top kolmosen ulkopuolelle.

– Ensimmäiset vuoteni Los Angelesissa olivat vaikeita. Siihen aikaan yritin löytää rooliani ja paikkaa, jossa voin vaikuttaa peliin. Kun sain tämän roolin, minä otin sen avosylin vastaan ja työstin sitä. Minun kauppaaminen Clevelandista Utahiin paransi kaikkea, koska kaikilla on rooli, jota he noudattavat. Minä hyväksyin sen, Clarkson kertoi haastattelussa.

Utahin ollessa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Memphis Grizzliesiä vastaan, Clarksonilla on kuitenkin muut palkinnot mielessä.

– Me tavoittelemme jotain muuta. Meillä on isompia tavoitteita edessämme, joita me tavoittelemme, Clarkson kertoi.

Topias Setälä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.