Pyrinnölle uusi jatkosopimus – ”Silkinpehmeä hypäri”

Pyrintö on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Valtteri Leppäsen kanssa.

Päävalmentaja Miikka Sopanen on tyytyväinen.

– Loistavaa, että Valtterin silkinpehmeä hypäri suhisee Pyynikin sukkiin ensi kaudellakin. Näin korkean työmoraalin omaavan pelaajan kehitystä on vaikea estää, Sopanen kehuu Pyrinnön sivuilla.

Leppänen on jyväskyläläisen HoNsU:n kasvatti, joka teki Korisliiga-debyyttinsä Joensuun Katajassa edelliskaudella (2019-2020). Mies siirtyi viime kesänä opiskelemaan Tampereelle ja Pyrintö oli luonteva valinta niin urheilullisista syistä kuin siviilielämän kannalta. Yhtälö toimi hyvin ja Leppänen ilahduttaa Pyynikin asiantuntevaa yleisöä siis myös ensi kaudella.

Viime kaudella Leppänen (23 v./187 cm) pelasi Korisliigassa 24 ottelua, joissa peliminuutteja kertyi reilut 10:13/ottelu. Pistekeskiarvo oli 4, levypalloja 1,3 /ottelu. Miehen potentiaalista kertoo, että neljässä ottelussa hän teki yli 10 pistettä. Henkilökohtaiset Korisliigan ennätyspisteet (15 p.) syntyivät tammikuussa Lahtea vastaan 100% tarkkuudella.

Tampereen Pyrinnöllä on ensi kautta koskevat pelaajasopimukset Shawn Hopkinsin, Panu Peltokankaan ja Valtteri Leppäsen kanssa.

Lähde: Pyrinnön verkkosivut


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä