WNBA:ssa Awak Kuier pääsi irti isoille minuuteilla, kun Dallas Wings voitti vieraissa Washington Mysticsin 82-77 (34-43). Kuier sai peliaikaa 22 minuuttia ja 33 sekuntia, joiden aikana hän yhdeksän pistettä ja viisi levypalloa. Pistemäärä on hänen ennätyksensä WNBA:ssa.

Wings oli pahimmillaan takana 12 pistettä, mutta nousi toisen puoliajan aikana voittoon saakka. Vähän yli minuutti ennen loppusummeria loistokkaasti pelannut Arike Ogunbowale (26/3/9 syöttöä) viimeisteli korin virheestä huolimatta ja nakutti vapaaheittoviivalta tilanteeksi 79-77 Wingsille.

Kun Mystics heitti omat heittonsa ohitse, niin Wings pääsi viimeistelemään voiton vapaaheittoviivalta. Kuier pääsi ensimmäistä kertaa WNBA-urallaan suurille minuuteille, jotka suomalainen käytti erinomaisesti. Yhdeksän pisteen ja viiden levypallon lisäksi Kuier keräsi nimiinsä yhden syötön ja riiston.

Kuier heitti pelitilanneheittonsa 4/10, joista kolmoset 1/4. Kolmonen oli hänen kautensa ensimmäinen.

Ogunbowalen lisäksi Wingsin parhaimmistoon kuului 21 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan kerännyt Isabelle Harrison sekä Moriah Jefferson (11/7).

Mysticsin pistekolmikon muodosti Myisha Hines-Allen (16/5), Ariel Atkins (12/2) ja Theresa Plaisance (13/5). Mysticsin tähtipelaaja, viime viikolla loukkaantumisen jälkeen pelikentille palannut Elena Delle Donne (7/5) pelasi vain 12 minuuttia varotoimena.

Wings kohtaa Mysticsin uudelleen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.