Lauri Markkanen kehuu Clevelandin tulokasta – ”Hänestä tulee todella, todella hyvä pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkanen on esiintynyt vahvasti Clevelandin harjoitusotteluissa, mutta joukkueen tulokas ja varaustilaisuuden kolmas varaus Evan Mobley on repinyt isoimmat otsikot tähän mennessä. Myös Markkanen kehuu 20-vuotiaan otteita.

Mobley aloitti harjoitusottelut hieman ujostellen, mutta on päässyt hyvään vauhtiin viime peleissä totuttuaan NBA:n vaatimuksiin. Myös Markkanen on ollut vaikuttunut tulokkaan taidoista.

– Yritämme saada häntä vielä vähän äänekkäämmäksi, mutta hän on paljon parempi kuin ensimmäisenä päivänä, jolloin tapasin hänet, Markkanen kehui Cleveland.comin mukaan.

– Se on hyvä asia. Luulen, että systeemimme sopii hänelle täydellisesti. Puolustukselliset vaistot ja hänen pituutensa. Hän pääsee parketilla todella nopeasti. Luulen, että häntä vastaan on vaikea tehdä pisteitä. Hänestä tulee todella, todella hyvä pelaaja, Markkanen kehuu.

– Hän on jo nyt hyvä, mutta hän tulee vain paremmaksi. Olen ylpeä siitä miten hän tekee töitä. Emme ole aloittaneet runkosarjaakaan vielä, ja hän on kehittynyt jo niin paljon. En malta odottaa tulevaisuutta, Markkanen suitsutti.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.