Brooklyn Netsin supertähti Kyrie Irving on sivussa kaikesta joukkueen toiminnasta toistaiseksi.

Irving ei ole rokottanut itseään eikä sen vuoksi saisi osallistua Brooklynin kotiotteluihin tämän kauden aikana New Yorkin määräysten mukaisesti. New Yorkissa sisätapahtumiin saavat osallistua vain rokotetut ihmiset.

Viime viikolla Irving sai luvan harjoitella joukkueen harjoituskeskuksessa joukkueen mukana, kun se todettiin yksityiseksi tilaksi. Hän osallistuikin lauantaina joukkueen ulkoharjoituksiin sekä sunnuntain harjoituksiin, muttei ollut mukana maanantain Philadelphia-pelissä. Alun perin Brooklyn oli valmis tilanteeseen, jossa Irving pelaisi vain vieraspeleissä, mutta nyt ääni on kellossa muuttunut. Brooklyn tiedotti myöhemmin, ettei Irving enää osallistu joukkueen tapahtumiin ennen kuin pystyy olemaan täysipainoisesti joukkueen mukana.

– Kyrie on tehnyt henkilökohtaisen valinnan ja me kunnioitamme yksilön mahdollisuutta valita. Tällä hetkellä hänen päätöksensä rajoittaa hänen olemistaan joukkueessa täysipainoisesti mukana, emmekä anna kenellekään pelaajalle lupaa olla vain osa-aikaisena mukana, Brooklynin GM Sean Marks kertoi seuran tiedotteessa.